Søk

logo

Meny

 • Brynjar Forbergskog

  Styreleder

  Brynjar Forbergskog er styreleder i Torghatten ASA og har jobbet for selskapet i 25 år. Brynjar er utdannet revisor og startet i Torghatten Trafikkselskap som økonomisjef. Han har vært med på å utvikle Torghatten-konsernet fra et lite lokalt trafikkselskap med 150 ansatte og rundt 90 mill i omsetning, til et av Norges største transportkonsern med ca. 7000 ansatte og 10 mrd i omsetning.  

 • Solveig Svendsen

  Styremedlem

  Solveig Svendsen jobber i Helgeland Reiseliv AS som regionsansvarlig for Brønnøysund.Hun har tidligere jobbet som direktør for Thon Hotels tre hoteller i Brønnøysund.  Hennes formelle utdannelse er innenfor reiseliv og har ledet hotelldrift lokalt siden 1998.

 • Olav Skogmo

  Styremedlem 

  Olav Skogmo jobber som skipper i Torghatten Trafikkselskap. Han har lang erfaring som navigatør av hurtigbåt og ferje, og innen kystfart og supplybåt i Nordsjøen. Olav er valgt inn som ansatterepresentant i styret.

 • Stian Olaisen

  Styremedlem

  Stian Olaisen har jobbet i TTS siden 2005 og er utdannet skispsoffiser og navigatør ved maritim fagskole. Han begynte sin karriere i selskapet som navigatør, men jobber nå på driftsavdelingen som kvalitetssjef. Stian er valgt inn som ansatterepresentant i styret.

 • Christoffer Solstad

  Styremedlem

  Christoffer Solstad jobber som kontroller i Torghatten ASA. 

  Han er styremedlem i flere selskaper i Torghatten-konsernet.