Søk

 • Brynjar Forbergskog

  Styreleder

  Brynjar Forbergskog er styreleder i Torghatten ASA og har jobbet for selskapet i 25 år. Brynjar er utdannet revisor og startet i Torghatten Trafikkselskap som økonomisjef. Han har vært med på å utvikle Torghatten-konsernet fra et lite lokalt trafikkselskap med 150 ansatte og rundt 90 mill i omsetning, til et av Norges største transportkonsern med ca. 7000 ansatte og 10 mrd i omsetning.  

 • Bjørn Laksformo

  Nestleder

  Bjørn Laksforsmo innehar flere styreposisjoner, herunder styrelederverv, primært i datter- og tilknyttede selskaper. Laksforsmo er utdannet ved Sjøkrigsskolen, og har erfaring som offiser og skipssjef i Marinen. Videre har han erfaring fra ulike driftsstillinger i TFDS, senere Hurtigruten, og var administrerende direktør i Torghatten Nord AS fra oppstarten i 2008 og til 2014. Han har også vært administrerende direktør i Troms Kraft Nett AS og Troms Kraft Entreprenør AS.

 • Solveig Svendsen

  Styremedlem

  Solveig Svendsen jobber i Helgeland Reiseliv AS som regionsansvarlig for Brønnøysund.Hun har tidligere jobbet som direktør for Thon Hotels tre hoteller i Brønnøysund.  Hennes formelle utdannelse er innenfor reiseliv og har ledet hotelldrift lokalt siden 1998.

 • Olav Skogmo

  Styremedlem 

  Olav Skogmo jobber som skipper i Torghatten Trafikkselskap. Han har lang erfaring som navigatør av hurtigbåt og ferje, og innen kystfart og supplybåt i Nordsjøen. Olav er valgt inn som ansatterepresentant i styret.

 • Stian Olaisen

  Styremedlem

  Stian Olaisen har jobbet i TTS siden 2005 og er utdannet skispsoffiser og navigatør ved maritim fagskole. Han begynte sin karriere i selskapet som navigatør, men jobber nå på driftsavdelingen som kvalitetssjef. Stian er valgt inn som ansatterepresentant i styret.